…Vilka andra band lyssnar vi på just nu….

untitled (3)

Alkaline Trio

Paus fortfarande i Green Day landet. Billie Joe Armstrong har lirat en del med Joan Jett, Mike kämpar fortfarande vid sin frus sida och Tré Cool är numera en gift man. Igen.

Så vad lyssnar Green Day crew just nu?

Alkaline Trio gör mig inte besviken. Också en älskvärd mystisk trio med mystiska mörka detaljer. Gitarristen Matt Skiba är känd brudmagnet, och jag tänker inte ljuga. Människan ser ut som en gothisk punk ala´pålägg! Senaste plattan heter ”My shame is true” och bör finnas i allas musikstationer! En femstjärna! Kärleksgnabb kan man tjäna pengar på! På köpet är bandet goda vänner med tuffa hårda HC-killar som H2O till Green Day-killarna.

imagesCA630CF8

All Time Low

Killarna i All Time Low har börjar växa till sig. Åtminstone i sina pass! Bandet har åkt land och rike runt och turnerat och signat  reklam under en tid nu. I Juni kommer de till Oslo! Och vem vet… om de inte kommer på egen hand så kanske som förband återigen till…..ja just det, vem vet!

New Found Glory

New Found Glory

New found Glory sparkade den pedofilanklagade gitarristen Steve Klein och har haft en kämpig tid som plötsligt från fem till fymannaband. Dock verkar de använt ilskan och sveket kreativt då nya skivan ”Resurrection” överraskat punkvärlden samt med fantastiska liveshower! Bandet är i Europa just nu och vi hoppas att de kommer tillbaka även nästa år och bjuder på liveframträdanden och tillsammans växa som band!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s